Accuboormachine

Accuboormachine

AccuboormachineDe accuboormachine, ook wel accuschroefmachine genoemd, is het bekendste stuk accu gereedschap ter wereld. Deze boormachine / schroefmachine heeft iedereen, omdat hij eigenlijk bij al het boor en schroef werk wel van pas komt. Ze komen vaak in handige gereedschaps kistjes, zodat je ze makkelijk kan opbergen.

Handzaamheid

Accuboormachines zijn een stuk handzamer dan normale boormachines, doordat ze gevoed worden door de accu die onderaan de schroefmachine hangt. Hierdoor zijn ze lichter en kan je ze overal mee naartoe nemen. Helaas zijn de accuboormachines niet krachtig genoeg om hele harde materialen te doorboren, daarvoor zouden we je toch de normale boormachines aanraden.

Merken

Er zijn honderden verschillende Accuboormachines op de markt. Om te voorkomen dat je een miskoop doet, hebben we de accuboormachines van de gerenommeerde merken op een rijtje gezet, zodat je makkelijk je keuze kan maken. Onze test/reviews zijn onafhankelijk en geven je de zekerheid dat je een kwaliteitsproduct thuis krijgt.

Makita DDF453SFE

De Makita DDF453SFE is de juiste keus voor vrijwel alle boor- en schroefklussen. Deze 18 volt accuboormachine met extra lange accuduur geeft gemak en kwaliteit in al uw werkzaamheden. Het gemak van een 2e meegeleverde accu is dat deze kan opladen terwijl u de klus uitvoert met de 1e accu. De elektrische toerenregeling is een […]

Bosch Accuboormachines

Bekijk hier de meest populairen van het duitse merk Bosch. Sinds 1886 is het merk al in staat om gereedschap van de hoogste kwaliteit te maken. Wordt door duizenden mensen dagelijks met veel plezier gebruikt.

Accuboormachine Aanbiedingen

Bekijk hier de grootste aanbiedingen van dit moment. Topmerken in de aanbieding geven je dé ultieme prijs/kwaliteit verhouding. Lees er alles over op deze pagina.

Top-5 bestverkochte Accuboormachines

In deze top-5 zie je de best verkochten onder gebruikers. Alle topmerken die garant staan voor een goede kwaliteit en je helpen met het bereiken van jou doelen tijdens het klussen. Gebaseerd op populairiteit, gebruikerservaringen en functionaliteit. Ontdek welke machine past bij jou en maak een goed onderbouwde aankoop.