Accu Tacker

Accu Tacker

Accu TackerAccu Tackers worden ook wel spijker / nietmachines genoemd. Ze zijn handig om snel dingen aan elkaar te nieten of te “tacken”. Voorheen zat er altijd een snoer aan een Tacker, maar sinds een paar jaar zijn de Tackers aardig in trek. Dit komt omdat ze dezelfde functionaliteiten hebben als de snoervariant, maar wel een stuk handzamer zijn. Zo kan je makkelijker op een ladder even in een hoekje wat aan elkaar nieten, zonder dat je daarbij last hebt van snoeren.

Merken

Ook van Tackers zijn er weer verschillende merken die ze maken. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste spijker / nietmachines per merk. Bekijk de resultaten hier onder. Ook hebben we de toebehoren van het product zoals spijkers en nieten getest. Gerenommeerde merken zoals: DeWalt, Makita en Stanley.

Best verkochte Accu Tackers

Bekijk hier de best verkochte nietpistolen van dit moment. Een lijst gebaseerd op populairiteit, gebruikservaringen en nog veel meer. Maak gebruik van ervaring van anderen en bega zelf geen miskoop. Lees alle specificaties en mogelijkheden en stem af welke het beste bij jou past. Het kopen van deze apparaten was nog nooit zo gemakkelijk.