Accu Radio

Accu Radio

Wie klust heeft zin in muziek, zo simpel is het. Klussen zonder muziek is een stuk saaier. Vandaar dat wij de beste Accu radio’s voor je op een rijtje hebben gezet, zodat je altijd een goed bouwradio bij de hand hebt. Of je nou op het dak zit, of tegels legt op de straat. Een goede geluidsmachine moet zelfs op de meest vieze locaties tijdens de meest luide klussen goede muziek weten te produceren. Het is daarom belangrijk dat je een kwalitatief goede, duurzame versie aanschaft.

Merken

De accu radio’s die we getest hebben zijn van gerenommeerde merken als Bosch, DeWalt, Metabo, Makita en nog veel meer. Alle bouwradio’s zijn onafhankelijk getest en de reviews zijn gebaseerd op gebruikerservaringen en specificaties.

Makita Bouwradio

Tijdens het klussen is het altijd fijn als je gebruik kunt maken van een Makita bouwradio. Met muziek wordt het werk een stuk leuker, en vliegt de dag voorbij. Hieronder vindt je een overzicht van de beste Makita bouwradio’s van dit moment. Met veel functies zoals bijvoorbeeld de nieuwe populaire bluetooth streaming functionaliteit of DAB-radio. […]

Beste Bouwradio’s op Accu

Bekijk hier de beste variaties van merken zoals Metabo en DeWalt. Heerlijk tijdens het klussen uit je dak gaan op je eigen muziek van je telefoon, of via de radio. Geen zorgen maken over water, stof en ander gruis omdat deze apparaten tegen een stootje kunnen. Geschikt voor bouwen op locatie!